MTB/SPOR

 • MTB/SPOR

  Vi cykler typisk i samlet flok fra Oksbøl Stadion til MTB sporet i Bordrup, hvor der køres på blå spor, med røde og sorte sløjfer eller lignende spor i naturen.
  Kørsel på spor består af sving, stigninger, nedkørsler, drops, hop og alt der i mellem.
  Der er altid gode råd at hente fra de øvrige på holdet om hvordan man kan forcere en forhindring og det sikres ved fælles hjælp og - ansvar at alle kommer sikkert igennem sporet.
  Specielt i vinterperioen, køres der ofte "aften træning". Det foregår i mørke, med kraftige lygter, så man stadig kan se hvor man kører.
  Det skal opleves - skoven føles meget anderledes når man suser afsted i mørke og kun kan se sin egen og de andres lyskegler.

  FORUDSÆTNINGER
  MTB/SPOR kræver at du er i god form og har en vis teknisk færdighed for at komme hele vejen rundt på sporet.
  Til gengæld er det en fantastisk god motionsform, som giver dig høj puls og holder dig skarp både fysisk og mentalt.
  Du skal desuden have en god Mountain Bike, men ellers er det vigtigste er at du har gå-på-mod til at tage tyren ved hornene, så er du allerede et godt skridt på vejen..!


  Hvis du ønsker at køre MTB/SPOR, men ikke helt har grundformen kan du evt køre med på MTB/GRAVEL i den første tid, så du kan forbedre formen før du starter på MTB/SPOR.

  Er du interesseret og/eller har spørgsmål vedr. MTB/SPOR, kan du kontakte Oksbøl Cykel Team ved at skrive/ringe til Peter Lindberg Pedersen på mobil: 61 22 26 00.
  (Ring helst mellem 16-17 - skriv når som helst)

  Du kan også bare møde op ved Oksbøl Stadion på en træningsaften og køre med.

  TRÆNING:
  Træning i hele sommersæsonen er tirsdage med afgang fra Oksbøl Stadion kl 17.30.

VINTERTRÆNING (Racer/MTB/GRAVEL)

Gennem hele vinterperioden træner alle der ønsker at være med, på tværs af alle cykel-diciplinerne på MTB eller Gravel cykel, hver søndag formiddag fra kl 9.30 og 2-3 timer frem.

I 2023 kører vintertræningen fra 8. oktober 2023 til om med 10. marts 2024.

Der køres en rullende kaptajnplan, som betyder at erfarne ryttere skiftes til at planlægge en ny rute til hver søndag og på dagen sørger de for at vise vej og sikre at alle kan følge med og får en god tur.

Turene foregår på grusveje, småstier, strand og asfalt.